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上一篇燉好一鍋的牛肉湯還可以拿來做牛肉燴飯!😊
There was still beef soup left from last time 
so I used it to to make the beef risotto!
前回たくさん作った牛肉煮込みを使い、ビーフリゾットも作れる。
 
 

📌︎食譜分享:Recipe Information

▶︎材料:Ingredients (2食分)
⚫︎牛肉湯2杯(牛肉の煮込みスープ500ml)beef soup 500ml
⚫︎紅蘿蔔少許(人参適宜)some carrots
⚫︎馬鈴薯2個 (じゃがいも2個)2 potato
⚫︎溫泉蛋1/2顆(温泉玉子1/2個)1/2 hard-boiled egg
⚫︎鹽少許(塩適宜)some salt
⚫︎太白粉1大匙(片栗粉大さじ1)1T corn flour

▶︎作法:Procedure
1.把蛋煮熟後沖冷水備用。
Cook hard-boiled eggs until well done. 
After, put into cold water and leave until ready to serve.
沸騰したお湯の中に玉子を入れてゆでる。
ゆで上がったら冷水に投じ、完全に冷やしにあげ、
温泉玉子を作った。

2.用煮湯鍋加點油把紅蘿蔔、馬鈴薯炒熟後加入牛肉湯和調味料。
煮開後加入太白粉勾芡。
Put some oil into a pot and boil the carrots and 
potatoes until well done. 
Put in the beef soup and season it, boil it and stir. 
Later, put corn flour in to thicken the soup.
スープ用の鍋を使い、中火で少し油入れ、
人参とじゃがいもを全熟まで炒める。
あと牛肉スープと調味料を入れて煮る。
沸騰した後片栗粉でとろみをつけ、スープに入れる。

3.將飯盛入碗中,加入牛肉湯,放上溫泉蛋擺盤即可。
Put rice, eggs and soup into a serving bowl and enjoy the food :)
ライス、温泉玉子と作った牛肉のスープを碗に入れて盛り付けて完了。

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