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✴︎食譜分享:Recipe Information


▶︎材料:Ingredients (4食分)for 4 people
⚫︎地瓜適量(サツマイモ適量)some sweet potato
⚫︎植物油少許(植物の油少々)a little plant oil
⚫︎胡椒 / 梅子粉 / 鹽 擇一適量(胡椒、梅粉、塩 好きな方で適量)some pepper or plum powder or salt

▶︎作法:Procedure
1.先把地瓜清洗、削皮(可不削)、切成條狀後,泡水40分鐘。
Wash sweet potato and peel it ( don’t have to do it ), slice it, put in the water 40 minutes.
まずサツマイモを洗ってから皮を剥き(剥かなくてもいい)、短冊切りして40分ぐらいお水に浸かる。

2.將泡水後的地瓜擦乾後,均勻灑油。
Dry the sweet potato with kitchen paper, then spread oil over the potato
水に浸かってからキッチンペーパーでサツマイモを少し乾いて均衡さ油を撒く。

3.放入氣炸鍋,180°C,30分鐘即可,撒上喜歡的調味料。
Put the sweet potato in the air fryer, 180°C, 30 minutes after add any some sauce you want to have and ok!
サツマイモをエアーフライヤーに入れて、180°C、30分で完成。その後好きなソースを撒いてお召し上がり。

※ 15分鐘時,可以翻面再繼續,使地瓜都能平均受熱。
After cooking for 15 minutes, turn the potato over to cook the other side
15分の時、サツマイモに回転して均衡さ温める。

《ごちそうさまでした。》


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